Kundehistorier

Kundecase-Tina-Nørgaard-Madsen

Tina Nørgaard Madsen

Konsernassistent i Sindico Group

Møt Tina Nørgaard Madsen, konsernassistent i Sindico Group, et kapitalholdingselskap med 4 divisjoner innen engros, detaljhandel, markedsføring og forretningsutvikling.

Les mer
Kristine Hejgaard-BW

Kristine Hejgaard

Profesjonelt styremedlem

Les om hvordan Kristine Hejgaard som profesjonelt styremedlem har erfart at BetterBoard Board-portalen gir mer plass for å fokusere på kjerneoppgavene i styrearbeidet.

Les mer
Michael Staal-BW

Michael Staal

Wineandbarrels A/S

Når du jobber i et styre, er du en del av teamet. Derfor er det avgjørende å ha kontroll over verktøyene sine. Når man jobber med mennesker, er effektivisering av tid og sikkerhet er nødvendig for å lykkes. Det har Michael Staal erfart etter mange år som direktør og styreleder i flere selskaper.

Les mer
Kundecase - Anne-Christine-Helms

Anne Christine

Christian Nielsens Fond

Hvordan opprettholder man sikkerhet og struktur når man behandler søknader om fondsmidler og samtidig fungerer som administrator for flere ulike styrer i en virksomhet? Anne Christine fant løsningen i BetterBoards styreportal.

Les mer
Marlene-Haugaard-BW

Marlene Haugaard

H. Skjøde Knudsen A/S

Som profesjonelt styremedlem, hvor tiden er knapp og struktur er essensielt, kan du effektivisere arbeidet med en styreportal – og du får absolutt best utbytte ved å bruke samme portal for alle styrevervene dine.

Les mer
Maya-Soele-kundecase-BW

Maya Hiort-Soele

Maya Soele

Læs om Maya Hiort-Soeles oplevelse som selvstændig iværksætter, der har skabt struktur og orden i sit advisory board ved hjælp af BetterBoard Bestyrelsesportalen.

Les mer
Image module

Flere kundehistorier er på vei