Image module

Skybasert løsning


BetterBoard Styreportalen er en 100 prosent skybasert løsning, og dermed lett tilgjengelig – uansett hvor du befinner deg.

BetterBoard Styreportalen er en 100 prosent skybasert løsning, noe som betyr at du kan logge på portalen – uansett hvor du befinner deg, og fra hvilken som helst enhet. Dermed skapes grunnlaget for et enklere og mer effektivt digitalt styrearbeid.

En skybasert løsning kan være en stor fordel for deg som er involvert i styrearbeid – for som styreleder eller styremedlem er man selvsagt forpliktet til å sikre de best mulige forholdende for et effektivt og verdiskapende styre.

Digitaliser styret

Når du velger en skybasert løsning, velger du en løsning med fleksibel tilgang som verken krever integrasjon eller installasjon. BetterBoard Styreportalen fungerer dessuten i alle vanlige nettlesere, og er samtidig optimert for nettbrett og andre mobile enheter.

Digitalisering av styrearbeidet med en enkel, effektiv og sikker styreportal er absolutt et godt utgangspunkt for både strukturering og effektivisering av styrets arbeid i fremtiden. I den forbindelsen er datasikkerhet selvsagt et nøkkelord, og her har digitalisering av styret og skybaserte løsninger mange fordeler.

Tekniske spesifikasjoner

Hos BetterBoard benytter vi Microsoft Azure som blant annet er ISO/IEC 27001:2013 sertifisert. All datadistribusjon og oppbevaring er dessuten 256 bit AES-kryptert. På den motsatte siden har BetterBoard Styreportalen en høy TLS 1.2-kryptering. TLS 1.2 er en ny og mer sikker nettleserprotokol som anbefales i stedet for SSL. I tillegg har portalen dessuten 2-faktor logg-inn, og alle disse sikkerhetsforanstaltningene betyr at løsningen er en av de aller mest sikre på markedet.

ISO / IEC 27001 er den mest kjente ISO-standarden i relasjon til informasjonssikkerhetsstyringssystem (ISMS).

I tillegg har alle de tjenestene som BetterBoard Styreportalen benytter på Microsoft Azure også CSA STAR Sertifisering, noe som best kan beskrives som en overbygging på ISO / IEC 20071 sertifiseringen. Ønsker du å vite mer om sertifiseringsnivåene, kan du klikke på bildene nedenfor:

ISO IEC 27001 sertifikat
CSA Star sertifikat

Bestill gratis materiale eller les mer om de andre smarte funksjonalitetene på portalen

BetterBoard Styreportalen inneholder mange smarte funksjonaliteter som er med på å gjøre de enkelt og effektivt for styret og styremedlemmene. Her kan du få et raskt overblikk over noen av funksjonalitetene. Vil du høre mer om vår styreportal, og hva vi kan tilby deg og ditt styre? – så bestill gratis materiale her og få utdypende informasjon. Har du ytterligere spørsmål angående BetterBoard Styreportalen eller dens funksjonaliteter, så kan du kontakte oss her.