Hva sier brukerne våre?

Peder Kjølhede anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen i flere af sine bestyrelser
Peder Kjølhede
Styreformann og -medlem
Profesjonelt, overblikk, struktur, sikkerhet og sinnsro er de første stikkordene jeg kommer på når jeg tenker på BetterBoard i styrearbeidet mitt. I stedet for ulike tilnærminger til dokumenthåndtering i ulike styrer, har alle medlemmer ett og samme system. Det er effektivt og funksjonelt!
Gregers Johansen
Styreformann
Jeg bruker BetterBoard-styreportalen i fem virksomheter. Systemet fungerer superbra, og det er bl.a. veldig effektivt med digital signering, så den delen får vi gjort på et øyeblikk. Under Covid-19-krisen brukte jeg videokonferansefunksjonen nesten hver dag for raske statusmøter med ledelse og styre. Digitalisering gjør styrearbeidet mer effektivt.
Gregers Johansen, formand, fortæller kort om sine erfaringer med BetterBoard Bestyrelsesportalen
Karina Boldsen
Karina Boldsen
Profesjonelt styremedlem
For meg er BetterBoard-styreportalen i høy grad et verdiskapende verktøy i jobben som profesjonelt styremedlem. Jeg bruker BetterBoard-styreportalen i syv av styrene jeg er en del av. Det bidrar til økt struktur, trygghet i forbindelse med GDPR-reglementet og ikke minst effektivitet i styrerommet. Jeg vil mer enn gjerne anbefale det.
Lone Jager Lindquist
Profesjonelt styremedlem
Vi i Bestyrelseskvinder har benyttet BetterBoard siden 2017. Vi startet med å kun bruke det i hovedstyret. I dag bruker vi BetterBoard i alle våre lokale nettverksstyrer – simpelthen fordi det fungerer så bra.
Lone Jager Lindquist - Bestyrelsesmedlem
Kim Ladekjær - Bestyrelsesmedlem
Kim Ladekjær
Styreformann
Jeg bruker BetterBoard i fire styrer, og det gjør en betydelig forskjell på flere områder: struktur og arkivering, trygghet på at alle har mottatt alt materialet, de utmerkede annoteringsmulighetene og ulike funksjoner som hele tiden kommer til nytte. Jeg anbefaler gjerne å bruke BetterBoard-portalen.
Gitte Buk Larsen
Eierleder
At jeg kan få tilgang til alle styrene mine med bare én pålogging, har gitt meg mye bedre overblikk og struktur.
Gitte Buk Larsen fra Aage Vestergaard Larsen benytter BetterBoard's bestyrelsesportal
Camilla Dupont - Bestyrelsesformand
Camilla Dupont
Styreformann
Jeg anbefaler det på det sterkeste. Det er enkelt og intuitivt, og kostnadene er lave. Vi er en stor forening med mange hovedutvalg, og det fungerer veldig bra.
Gert Helenius
Direktør
Styret hadde lenge etterlyst en portal som gjorde det lett å finne og dele materialer med hverandre, og hvor alt ligger på samme sted. De er svært fornøyde med systemet og bruker det flittig.
Gert Helenius - Bestyrelsesmedlem
Jakob Møller Hansen anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen i flere af sine bestyrelser
Jakob Møller Hansen
Styreformann
Det å kunne lage en agenda og et referat i samme omgang som kan sendes ut til digital underskrift så snart medlemmene har forlatt styrelokalet, har redusert mye unødvendig tidsbruk.
Mille Lindskrog Knudsen
Styreformann
Med BetterBoard har vi en styreportal som gir oss kontroll på både sikkerhet og brukerrettigheter – og det var en viktig paramenter for oss. Vi har fått en effektiv løsning med både historikk, agendaer, årshjul og de nyeste dokumentversjonene samlet på ett sted. Det gir styret oversikt, og ekstra tid til mer fremadrettede oppgaver.
Mille Lindskrog Knudsen anvender BetterBoard Bestyrelsesportalen i flere af sine bestyrelser