BetterBoard Styreportal - Bestill en 30 minutters online demostrasjon - helt gratis og ingen binding

Bestill en personlig online demonstrasjon av BetterBoard Styreportalen


– Få en gratis og personlig gjennomgang av vår portal.

Kunne du tenke deg en online demonstrasjon av BetterBoard Styreportalen og lære litt mer om hva portalen kan gjøre for deg og styret ditt? Her kan du få et 30 minutters GRATIS nettmøte, hvor vi vil gi deg en personlig guidet tur gjennom portalen og dens funksjoner, samt svare på de spørsmålene du måtte få underveis. Få et større overblikk over portalens mange fordeler, og hvordan de kanskje kan brukes i nettopp ditt styre. Kom i gang med digitalisering av styret ditt i dag, og skap et større overblikk og overskudd i styrearbeidet. Det eneste du skal gjøre er å velge en av våre nedenstående ansatte samt opplyse hvilken dato og hvilket klokkeslett som passer deg best. Etterpå vil vi kontakte deg på det tidspunktet du har opplyst, og vår demonstrasjon av styreportalen vil gå i gang.

Har du lyst til å høre mer om BetterBoard Styreportalen, eller kunne du tenke deg å prøve portalen med alle dens funksjoner? Så er du velkommen til å prøve vår portal i 30 dager helt gratis. Kunne du tenke deg å lese mer om hvordan digitalisering av styrearbeidet kan skape et mer effektivt og produktivt styre? Så kan du her og nå hente vår e-bok med gode råd og verktøy til styremedlemmer helt gratis.

Følg også med i de nyeste oppdateringene om vår styreportal? Hold øye med våre LinkedIn- og Facebook-profiler hvor vi ofte publiserer nyheter og andre relevante ting som omhandler BetterBoard Styreportalen.