Image module

Bestill en personlig online demonstrasjon av styreportalen

- Få en gratis og personlig gjennomgang av vår portal.

Kunne du tenke deg en online demonstrasjon av styreportalen og lære litt mer om hva en styreportal kan gjøre for deg og styret ditt? Her kan du få et 30 minutters GRATIS nettmøte, hvor vi vil gi deg en personlig guidet tur gjennom portalen og dens funksjoner, samt svare på de spørsmålene du måtte få underveis.

Velg et tidspunkt som passer deg

Velg et tidspunkt som passer deg

TS_Skjorte_lille

Thomas Schlüter
Sales Executive

SSH_Profil_cirkel_lille

Stefan Schelde Hansen
Grunnlegger

Image module

Finn Schløsser-Møller
Sales Executive (Norge)

Få et større overblikk over portalens mange fordeler, og hvordan de kanskje kan brukes i nettopp ditt styre. Kom i gang med digitalisering av styret ditt i dag, og skap et større overblikk og overskudd i styrearbeidet. Det eneste du skal gjøre er å velge en av våre nedenstående ansatte samt opplyse hvilken dato og hvilket klokkeslett som passer deg best. Etterpå vil vi kontakte deg på det tidspunktet du har opplyst, og vår demonstrasjon av styreportalen vil gå i gang.

Har du lyst til å høre mer om BetterBoard Styreportalen, eller kunne du tenke deg å prøve styreportalen med alle dens funksjoner? Så er du velkommen til å prøve vår portal i 30 dager helt gratis.

Følg også med i de nyeste oppdateringene om vår styreportal? Hold øye med våre LinkedIn- og Facebook-profiler hvor vi ofte publiserer nyheter og andre relevante ting som omhandler styreportalen.

Velg et tidspunkt som passer deg

Med en online demo av styreportalen vår, gir vi deg en innføring i portalen og gjennomgår noen av de viktigste områdene som skaper verdi for styrearbeidet ditt og ikke minst for styremedlemmenes håndtering og kommunikasjon av alt styremateriale.

Klikk på knappen nedenfor for å velge tiden som passer deg best. Du vil da motta en møteinvitasjon med en lenke til et Teams-møte, som bekreftelse på bestillingen av en online demo.

Velg et klokkeslett