Image module

Bestill ditt BetterBoard Styreportal-materiale i dag

- Til både styremedlemmer og styrelederen.

Ønsker du å lese mer om BetterBoard Styreportalen anbefaler vi å bestille «Mer informasjon om BetterBoard-portalen». Dette dokumentet gir deg et større innblikk i BetterBoard, og hvordan portalen kan være med på å effektivisere styrearbeidet fremover.

Du har også mulighet til selv å prøve krefter med portalen ved enten å velge «personlig online demonstrasjon» eller «30 dagers gratis prøveperiode». Ved den personlige demonstrasjonen vil en av våre ansatte guide deg gjennom portalen og vise deg funksjonene, samt svare på spørsmål underveis. Hvis du ønsker å vite mer, kan du gå inn på vår online demonstrasjon her, og bestille et nettmøte allerede i dag!

Ønsker du i stedet å prøve portalen over en lengre periode, er du også velkommen til å bestille en 30 dagers prøveperiode. Her får du muligheten til å prøve styreportalen i ditt eget styre uten noen begrensninger.

Bestill den fulle opplevelsen av styreportalen i dag

Du har selvsagt også muligheten for å bestille den fulle opplevelsen av BetterBoard’s styreportal. Velg bare «En BetterBoard styreportal», fyll ut den resterende delen av skjemaet og vi vil straks komme tilbake til deg.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår gjelder.
BetterBoard ApS registrerer og behandler persondataene mine som jeg har angitt i dette skjemaet.
Les mer i BetterBoard privatlivspolitikk.