Cookies og privatlivspolitikk

Vedrørende cookies

Denne siden anvender cookies – små tekstfiler som legges på din enhet for å hjelpe oss med å gi deg en bedre opplevelse når du besøker oss. Generelt brukes cookies til å gjenkjenne deg når du besøker oss igjen, og kan hjelpe med å huske eksempelvis innholdet i innkjøpskurven og levere helt anonyme data til 3. parts applikasjoner, så som Google Analytics (ofte 3. part ved digital annonsering). Cookies vil gjøre din nettleser-opplevelse bedre. Dersom du ikke ønsker å motta cookies, kan du slå dem fra. Den mest effektive måten å gjøre dette på, er å slå fra cookies i din nettleser. Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Du kan lese mer om den norske lovgivningen om cookies på Lovdata.

 

Vedrørende personopplysninger

Generelt
Personopplysninger er alle typer av informasjoner som på den ene eller andre måten kan henføres til deg. Når du benytter vår hjemmeside, innsamler og behandler vi en rekke slike informasjoner (eller noen av dem, eksempelvis Google). Det kan eksempelvis være tilfellet dersom du klikker inn på noe av vårt innhold, hvis du melder deg på nyhetsbrevet, rekvirerer materiale eller bestiller vårt produkt.

Det er typisk følgende typer av opplysninger som innsamles og behandles: Et unikt ID og tekniske opplysninger om pc’en, nettbrettet eller mobiltelefonen din, ditt IP-nummer, geografisk plassering samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfanget du selv gir eksplisitt samtykke til dette, og selv inntaster informasjoner, behandles i tillegg: Navn, telefonnummer og e-post.

Sikkerhet
Vi har selvsagt truffet noen tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot at opplysningene dine ved et tilfelle eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, mistet, forringet eller kommer til kjennskap for uvedkommende, misbrukes eller i øvrig behandles i strid mot loven.

Formål
Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker, og vise deg de annonsene som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg. Det handler også om å levere de tjenestene du har etterspurt, eksempelvis fremsendelse av materiale eller opprettelse av prøveportal. I tillegg anvender vi opplysningene for å optimere våre tjenester og vårt innhold.

Periode for oppbevaring
Opplysningene oppbevares i det tidsrommet som er tillatt i henhold til loven, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av opplysningenes karakter, og bakgrunnen for oppbevaring.

Opplysninger som gis videre
Data om din bruk av nettsiden, hva du klikker på, geografisk plassering, kjønn, alderssegment mv. gis videre til tredjepart i det omfanget disse opplysningene er kjente. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om «cookies» ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonseringen, dersom vi benytter oss av det.

Vi benytter i tillegg en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne, og må ikke anvende dataene til egne formål.

Personopplysninger så som navn, e-post mv. vil bare gis videre dersom du gir samtykke til dette. Vi anvender kun data-behandlere i EU eller andre land som kan gi opplysningene dine en tilstrekkelig beskyttelse.

Innsikt og klager
Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan i tillegg til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysningene anvendes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykket til at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til at de blir rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan skje til support@betterboard.dk. Dersom du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å ta kontakt til Datatilsynet.

Utgiver
Nettsiden eies og publiseres av:

BetterBoard ApS
Haderslevvej 36
6000 Kolding
Danmark
Telefon: +45 53 54 53 21
E-post: support@betterboard.dk