Image module

Tilgang fra pc, nettbrett og smarttelefon


Ved hjelp av BetterBoard Styreportalen kan du få tilgang til styrearbeidet ditt, uansett hvor i verden du måtte befinne deg – enkelt og sikkert.

På BetterBoard Styreportalen har vi stort fokus på å skape en brukervennlig og effektiv portal som sikrer at du til enhver tid har tilgang til ditt styre og dine dokumenter, uansett hvor du måtte befinne deg. Det betyr også at vi har sørget for at du raskt og enkelt kan få tilgang til styrearbeidet ditt, også selv om du ikke befinner deg i nærheten av en pc.

Verden er din arbeidsplass

Med BetterBoard Styreportalen har du verden som din arbeidsplass. Du kan nemlig få tilgang til ditt styre og all informasjon på portalen, uansett hvor du befinner deg.

BetterBoard Styreportalen er 100 prosent skybasert, noe som betyr at du har tilgang til portalen fra alle enheter. Det eneste som kreves er at du har tilgang til internett. Med vår skybaserte løsning slipper du for å bære rundt på dokumenter, papirer og mapper. Vi har gjort det enkelt og effektivt for deg og styrekollegene dine – for med den skybaserte portalen kan du raskt og enkelt få tilgang på alle informasjoner fra hvilken som helst av enhetene dine.

Mobilt styre

Teknologien i BetterBoard Styreportalen er bygget på en såkalt super-responsiv plattform. Det gjør det blant annet mulig å eliminere en native app (vanlig app) som krever synkronisering med serveren hvor dataene er oppbevart. Ved å eliminere denne appen slipper man altså for å tenke på å skulle oppdatere appen og synkronisere data for at systemet skal fungere korrekt.

BetterBoard Styreportalen benytter i tillegg Web-app-teknologien, noe som betyr at man går inn på presis samme side (portal) som hvis man eksempelvis logger inn via skrivebordet på pc-en. Web-appen er mobiloptimert slik at man får en lekker og intuitiv brukeropplevelse, og dermed slipper man for tidskrevende synkroniseringsfeil og oppdateringer av selve appen.

Tilgang fra alle enheter

Tilgang fra alle enheter

Den konstante utviklingen av IOT og digitalisering generelt er et særdeles viktig fokuspunkt for oss i BetterBoard. For å skape den aller beste brukeropplevelsen for styreledere og styremedlemmer er det viktig at vi til enhver tid klarer å levere en «state of the art»-teknologi og brukervennlighet. Vi vet at styret har et styreansvar som både de enkelte styremedlemmet og styrelederen selvsagt skal etterleve, og vi i BetterBoard ønsker å bidra til at dette fungerer så optimalt og effektivt som overhodet mulig.

Bestill gratis materiale eller les mer om de andre smarte funksjonalitetene på portalen

BetterBoard Styreportalen inneholder mange smarte funksjonaliteter som er med på å gjøre de enkelt og effektivt for styret og styremedlemmene. Her kan du få et raskt overblikk over noen av funksjonalitetene. Vil du høre mer om vår styreportal, og hva vi kan tilby deg og ditt styre? – så bestill gratis materiale her og få utdypende informasjon. Har du ytterligere spørsmål angående BetterBoard Styreportalen eller dens funksjonaliteter, så kan du kontakte oss her.