BetterBoard ser tilbake på 2021

BetterBoard ser tilbake på 2021

Ser tilbake på 2021

BetterBoard ser tilbake på 2021 og ser samtidig frem til et 2022 som også tilbyr spennende nyheter.

Tradisjonen tro byr vi på litt høydepunkter fra året som gikk.

Aller først en stor takk til alle våre brukere som med deres ønsker og idéer er våre viktigste sparringspartnere for å utvikle portalen med nye funksjoner, og ikke minst, videreutvikling av de nåværende. Og utvikling skjer hele tiden på portalen.

I 2021 har vi sendt ut 76 oppdateringer, slik at prestasjon, sikkerhet og funksjoner alltid er i toppform. En av de større oppdateringene i 2021 er vårt interaktive årshjul som er blitt en integrert del av portalen, slik at det er enkelt for styret å tilrettelegge årets fokusområder, slik at de stemmer overens med strategien og tidsplanen.

Vi er også fornøyde med at vi i 2021 kunne gi alle våre brukere direkte tilgang til miniutgaven av boken: «Styrearbeid i praksis – De 7 trin», som er utarbeidet av vår samarbeidspartner, AROS BOARD.

Samarbeidspartnere er en viktig del av BetterBoard’s verditilbud og derfor er vi også fornøyde med at vi i 2021 kunne presentere PwC Danmark som ny samarbeidspartner, hvor vi sammen med dem presenterer et nytt kunnskapssenter for alle våre brukere.

BetterBoards høydepunkter for 2021

I 2021 sa vi også velkommen til Michael Damborg som en del av BetterBoard’s kommersielle ben, hvor Michael skal være med på å hjelpe våre kunder og ikke minst, bidra til våre vekstambisjoner.

Vår vekstkurve på antall styreportaler snakker for seg selv. Vi er glade og stolte over å kunne by så mange nye kunder velkommen i 2021.

Antall styreportaler i 2021

Fremtiden for BetterBoard

Med flotte og nye kontorlokaler, nær vannet og i sentrum i BetterBoard’s hjemby, Kolding, er vi klar til 2022, hvor vi snart kommer med et par store nyheter på BetterBoard-portalen.

Vi i BetterBoard ønsker dere alle et riktig godt nyttår og ser frem til et spennende 2022.

Med vennlig hilsen
BetterBoard Teamet