Image module
0

Interaktivt årshjul

Med det interaktive årshjulet fra BetterBoard får styret et smart planleggingsverktøy som skaper overblikk over årets forløp og aktiviteter, samtidig med at alle styrets informasjoner er samlet på styreportalen.

Årshjulet er representert med årets 12 måneder og fire kvartaler, hvortil det kan tilføyes aktiviteter til hver enkelt måned og kvartal ved å klikke på disse. Når måneder og kvartaler er helt eller delvis fylt ut, kan årshjulet også lastes ned til en samlet PDF-fil som gir et enkelt og strukturert overblikk over alle aktiviteter oppdelt under de respektive månedene og kvartalene.

Intuitivt design gjør styreportalen enkel og anvendelig for alle

Hos BetterBoard bestreber vi oss på å gjøre styreportalen til et verktøy som kan brukes av alle styremedlemmer, uansett alder og tekniske kompetanser. Her trår det interaktive årshjulet frem som et godt eksempel.

Lysblå markering:

En lysblå markering indikerer at en måned eller et kvartal er blitt valgt, og at det nå kan tilføyes aktiviteter hertil.

En lysblå markering indikerer at en måned eller et kvartal er blitt valgt, og at det nå kan tilføyes aktiviteter hertil | Årshjul
Den mørkeblå markeringen er med på å indikere overfor brukeren at det er blitt tilføyet aktiviteter til en måned | Årshjul

Mørkeblå markering:

Den mørkeblå markeringen er med på å indikere overfor brukeren at det er blitt tilføyet aktiviteter til en måned.

Mørkeblå markering:

Den mørkeblå markeringen er med på å indikere overfor brukeren at det er blitt tilføyet aktiviteter til en måned.

Den mørkeblå markeringen er med på å indikere overfor brukeren at det er blitt tilføyet aktiviteter til en måned | Årshjul

Orange markering:

Orange markering indikerer hvilke kvartaler det er blitt tilføyet aktiviteter til.

Orange markering indikerer hvilke kvartaler det er blitt tilføyet aktiviteter til | Årshjul

Som administrator på portalen har man mulighet for å rette både kvartalene, månedene samt navnet på årshjulet løpende. Det er også mulig for administratoren å opprette flere årshjul og helt slette et.

Utforsk styreportalens andre smarte funksjonaliteter

Ønsker du å utforske BetterBoard-portalen og oppleve hvordan den kan være med på å løfte styrearbeidet og arbeidsflyten i deres styre? Så kan du, uten noen form for binding, få en gratis prøveportal i 30 dager som gir deg den fulle opplevelsen av plattformen.

Vi står også til rådighet for en personlig online demonstrasjon hvor du vil bli introdusert til portalen og dens smarte funksjonaliteter av en av våre kolleger. Du har også mulighet for å invitere gjester til vårt online møte, slik at dere kan være flere fra styret som får vår personlige gjennomgang.

Vi sender deg også gjerne mer informasjon om portalen, priser, funksjonaliteter mv. dersom du foretrekker å lese ytterligere om styreportalen.

Opplev en moderne og brukervennlig styreportal

Bestill en online demo
Prøv gratis i 30 dager
Motta mer informasjon