PwC og BetterBoard inngår samarbeid

PwC og BetterBoard inngår samarbeid

PwC og BetterBoard inngår samarbeid

Et nytt sterkt samarbeid for et mer effektivt og verdiskapende styrearbeid i mange danske styrer.

PwC tilbyr et bredt spekter av verditilbud til de danske styre- og ledergruppene. I tillegg til at PwC har den revisjonspliktige oppgaven for mange bedrifter, er de også mange steder en sterk sparringspartner for ledergruppen og ikke minst styret.

PwC har spesialister på en lang rekke områder, alt fra «økonomisk optimering» til kjøp og salg av bedrifter (M&A-prosesser). En av PwCs kjernekompetanser er selvsagt revisjon og bokføring, og er du en del av SMB-segmentet, kan du med fordel ta en titt på PwCs konkrete løsninger for bokføring og daglig administrasjon her.

PwC har også en omfattende kunnskapsbank hvor du finner mange spennende og relevante publikasjoner målrettet styret. Les blant annet om hvordan du som styremedlem kan styrke din forretningscybersikkerhet i publikasjonen «Cybersikkerhet i styrer» som er utgitt den 25. mai 2021, eller den nye styrehåndboken «Styrearbeid i Danmark 2021».

Klikk på bildet for å se de seneste publikasjonene fra PwC om styrearbeid.

PwC's publikasjoner om styrearbeid

Ønsker du å vite mer om styreportalen og dine BetterBoard-fordeler* som PwC-kunde, kan du klikke deg inn på PwC SMB-sitet, og nederst under samarbeidspartnere kan du klikke på «Les mer her» under BetterBoard-avsnittet.

PwC og BetterBoard inngår samarbeid

Har du spørsmål til dine PwC-kundefordeler hos BetterBoard, er du selvsagt meget velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.

*Forbeholdt nye kunder