Innflytterfest i BetterBoards nye lokaler

BetterBoard's nye kontorfasiliteter

Innflytterfest i BetterBoards nye lokaler

Fredag den 1. oktober var venner, familie og forretningsforbindelser invitert til innflytterfest i BetterBoards nye kontorfasiliteter i hjertet av Kolding i Danmark.

Etter flere utsettelser på grunn av Covid-19, kunne vi nå langt om lenge invitere venner, familie og forretningsforbindelser av huset til innvielse av våre nye kontorfasiliteter i hjertet av Kolding i Danmark.

Det var lagt opp til en hyggelig ettermiddag hvor deltakerne kunne kose seg med litt godt til ganen og et enkelt måltid i form av pølser i brød i gourmetversjon fra Mikael Madsen som i 2018 ble kåret til «Årets hotdog-konge» i Danmark.

Arrangement var preget av høyt humør, glade deltakere og gode samtaler blant alle fremmøtte og ansatte hos BetterBoard.

Gikk du glipp av dagens arrangement, har vi laget en liten film fra dagen, slik at du kan ta en titt innenfor i våre nye kontorer. Du kan se filmen her:

Video fra BetterBoard's Housewarming

Vi er meget takknemlige for alle som valgte å komme til vår innflytterfest og feire våre nye kontorfasiliteter sammen med oss. Også et stort takk for de mange fine gavene som vi fikk i forbindelse hermed.

Med innvielsen av kontoret vil vi nå se frem mot resten av 2021 som fortsatt byr på store nyheter, og en spennende utvikling av vår styreportal – noe vi gleder oss til å dele med dere.

 

Med vennlig hilsen
BetterBoard-teamet