BetterBoard Styreseminar eksklusivt tilbud til brukere av styreportalen

Seminar med AROS BOARD og BetterBoard om styrearbeid

BetterBoard Styreseminar

– eksklusivt for BetterBoard-brukere

Den 10. februar avholdt vi BetterBoard Styreseminar. Et eksklusivt tilbud til brukere av styreportalen.

Med fantastiske omgivelser, og ikke minst lekre konferansefasiliteter på Hotel Koldingfjord, ble styreseminaret avviklet med stor tilfredshet fra samtlige deltakere.

De flotte tilbakemeldingene kan vi blant annet takke våre gode samarbeidspartnere AROS BOARD, PwC Danmark og Andersen Partners for. De var med til å skape en innholdsrik dag med fokus på noen av de mest essensielle punktene for et godt og verdiskapende styrearbeid.

Dagens program var blant annet med emnene:

  • Det verdiskapende styrearbeidet og forutsetninger for dette
  • Kontrollpakken
  • Bæredyktighet
  • "Me Too"
  • Cyber-kriminalitet
Seminar om styrearbeid på Hotel Koldingfjord

Nyheter på vei på styreportalen

Dagen var også krydret med flere caseøvelser hvor deltakerne fikk mulighet til å dele ut av deres kunnskap og erfaringer – og det var noe som ble tatt godt imot.

BetterBoard var selvsagt også på scenen hvor vi blant annet presenterte et par store nyheter for BetterBoards brukere.

En av nyhetene omhandler datarom hvor det nå er mulig, med et enkelt klikk fra din styreportal, å få tilgang til det nye produktet «BetterBoard Datarom».

Noen er kjent med bruken av datarom, og for andre er det helt nytt. Derfor vil vi gi et kort resyme av hva det er for en størrelse:

Et datarom er en samling av mapper, filer og dokumenter med adgangs-kontrollert tilgang. Et moderne datarom kan oppdeles i flere datarom («underdatarom»). Administrator av datarommet kan styre hvilke medarbeidere og/eller eksterne personer som får tilgang. Derutover kan personer med tilgang gis flere tilgangsrettigheter ift. å lese eller laste ned dokumenter. Alt loggføres med hver persons bruk av datarommets funksjoner og dokumenter slik at alt er sporbart.

Q&A-funksjon (spørsmål/svar-funksjon) er samtidig en essensiell del av en dataroms-løsning hvor det er mulig for partene å stille spørsmål og få svar i all fortrolighet.

I tillegg er det selvsagt mulig med elektronisk underskrift (e-signatur) på dokumenter i datarommet, slik at de respektive partene kan underskrive digitalt.

Et datarom er en samling av mapper, filer og dokumenter med adgangs-kontrollert tilgang.

Har du lyst å høre mer om BetterBoard‘s datarom, er du meget velkommen til å bestille et møte med en av våre spesialister:

Enda engang stor takk til både foredragsholdere og deltakere for samme å skape et forrykende styreseminar.

Med vennlig hilsen,
BetterBoard Teamet