Ny medarbeider med stor erfaring

Michael Damborg er medarbeider hos BetterBoard

Bedre styrearbeid

var kodeordet da BetterBoard Styreportalen og Michael Damborg startet dialogen om en vekstreise sammen. Michael Damborg kommer med lang erfaring og innsikt, og brenner for styrearbeid.

Han har vært med på å starte styreutdanninger på både Aarhus Universitet og University College Nordjylland. I tillegg har han selv et «Certificate in Company Direction and International Board member Qualification” fra Institute of Directors (IoD) i London.

Michael Damborg har samtidig lang erfaring fra programvarebransjen, og har i mange år vært med på å utvikle og selge SaaS-løsninger.

«Jeg ser et stort potensial i BetterBoards styreportal. Det er en meget intuitiv og gjennomtenkt løsning BetterBoard tilbyr, så valget var ikke så vanskelig da muligheten kom opp, gjennom styreprogramvare, å være med på å utbre mer profesjonelt styrearbeid. Ikke bare i Danmark, men også i alle andre land hvor BetterBoard er representert», uttaler Michael Damborg.

Det er en meget intuitiv og gjennomtenkt løsning BetterBoard tilbyr, så valget var ikke så vanskelig da muligheten kom opp […]

Michael Damborgs kommersielle bakgrunn krydret med stor teoretisk og praktisk kunnskap om styrearbeid, er en fantastisk matsj for BetterBoard.

BetterBoards kunder forventer en profesjonell rådgivning omkring optimering av styres arbeidsflyt, og ikke minst «best practice». Med Michael om bord fortsetter vi vår profesjonelle tilgang til markedet, og innfri samtidig vår vekstambisjoner.

Vi er utrolig glade for å ha fått Michael med, og et offisielt velkommen herfra.

Vennlig hilsen,

Stefan Schelde Hansen
Gründer
BetterBoard Styreportalen