Åpenhet i styret Episode 1

BetterBoard åpner døren til styrelokalet

Episode 1: Møt styret!

Hos BetterBoard vil vi gjerne åpne døren til styrelokalet, og fortelle om hvordan og hva vi jobber med i vårt styre. Det blir i form av video-oppslag etter hvert styremøte. Vi håper at det gir inspirasjon til andre styrer/advisory bords i SMB-segmentet.

Følg oss gjerne på LinkedIn, og få tilgang til de kommende episodene i «Åpenhet i styrelokalet» hos BetterBoard.

Takk til vårt styre for å stille opp… det er ikke alltid enkelt å stille seg foran et kamera. Sterkt!.

Bestill gratis materiale, eller les om de smarte funksjonalitetene på portalen

BetterBoard Styreportalen inneholder mange smarte funksjonaliteter som er med på å gjøre det enkelt for styret og styremedlemmene. Her kan du få et raskt overblikk over noen av funksjonalitetene. Har du lyst å høre mer om vår styreportal, og hva vi kan tilby deg og styret ditt? – Så bestill gratis materiale her og få utdypende informasjon.

Har du ytterligere spørsmål angående BetterBoard Styreportalen eller dens funksjonaliteter, så kan du kontakte oss her.