Global Oppgavefunksjonaliteten

Med den globale oppgavefunksjonaliteten kan styrets medlemmer tildeles oppgaver.

En digital plattform til styret som samler møter, dokumenter og nå også oppgaver

Styret ivaretar mange viktige oppgaver som alle har til formål å utvikle bedriften i positiv retning. Vi lever i en tid hvor det finnes veldig mange digitale løsninger som kan oppfylle neste alle typer av behov. Det kan derfor også raskt bli litt uoverskuelig når man skal beslutte hva man skal velge – i forhold til hva som matcher egne behov.

Som styreportal har vi stort fokus på å lytte til våre kunders ønsker, slik at vi kan matche nettopp deres behov.

Et av de ønskene er en enkel og overskuelig oppgavefunksjonalitet som kan bidra til strukturen og ikke minst effektiviteten i styrets arbeid. Derfor er vår styreportal nettopp blitt utvidet med den nye globale oppgavefunksjonaliteten som gjør det mulig å tildele oppgaver til styrets medlemmer og andre brukere.

Motta notifikasjoner når du nærmer deg en deadline

Med den globale oppgavefunksjonaliteten kan styrets medlemmer tildeles oppgaver både individuelt og i grupper. Med den automatiske påminnelses-funksjonaliteten vil de involverte motta vennlige påminnelser i takt med at den angitte deadlinen nærmer seg.

I tillegg kan oppgavene gjøres private dersom man ønsker full fortrolighet.

En annen smart del av funksjonaliteten er kommentar-seksjonen. Her kan de involverte legge til kommentarer i takt med at det blir jobbet med oppgaven, og samtidig notifisere de andre om at det er ny status på oppgaven. På den måten kan man skape en historikk av kommentarer på en oppgave hvor alle de involverte medlemmene både kan se og skrive kommentarer – som altså deles med hverandre.

Få bedre overblikk over styrearbeidet

Oppgavefunksjonaliteten er bare en av de mange funksjonalitetene som finnes på BetterBoard-portalen. Alle funksjonalitetene er blitt tilføyet ut fra det samme målet om å optimere og effektivisere styrearbeidet.