Om BetterBoard Styreportalen


– Få et overblikk over personene bak BetterBoard Styreportalen

BetterBoard er en SaaS-bedrift som har som formål å selge online programvarer til styrer, foreninger og andre grupper. Programvaren skal strukturere og forbedre aktiviteter i forbindelse med planlegging, eksekvering og oppfølgning av styrearbeid og andre ledermøter. BetterBoard Styreportalen er utviklet for å imøtekomme de økende kravene til sikkerhet, struktur og effektivisering av styrets arbeid.

Styreportalen

Vi jobber konstant for å utvikle og optimere styreportalen med henblikk på å øke effektiviteten for det enkelte styret. I vårt utviklingsarbeid har vi fokus på at det skal være enkelt og intuitivt, da vår målgruppe er i begge ender av skalaen i relasjon til å bruke digitale løsninger. Det skal være enkelt for alle. Vi forsøker samtidig å være på forkant med morgendagens krav og muligheter i den digitale verden, slik at det gir god mening for eksisterende og kommende brukere av BetterBoard Styreportalen. Samtidig er våre kunder i høy grad med på å bestemme hvordan fremtiden av funksjonaliteter og muligheter skal være på BetterBoard Styreportalen. Sikkerhet er en av grunnsteinene, og blant annet derfor jobber vi med kryptert data og 2-faktor pålogging på styreportalen.

Vi hos BetterBoard er alltid åpne for dialog, og har du spørsmål til oss eller vårt produkt, skal du være mer enn velkommen til å kontakte oss.

Stefan-Schelde-Hansen
Stefan Schelde Hansen
CEO & Founder
«Vi har designet og utviklet BetterBoard-portalen på bakgrunn av ønsker og behov fra en lang rekke styremedlemmer i nordiske bedrifter. Vi håper at de også møter kravene dine til en enkel og sikker styreportal som vil skape verdi for deg og bedriften din.»
Per-Lund
Per Lund
CTO & Partner
«Vi utvikler konstant portalen – hvis det ikke er nye funksjoner, så er det optimering som skal gjøre brukeropplevelsen enda bedre. Vi lytter til kundene våre, og deres tilbakemeldinger er uvurderlige for oss. De skaper grunnlaget for de beste programvareoppdateringene og nye funksjoner.»