0

Visuelt overblikk over styrets leste og uleste dokumenter

Med det visuelle overblikket over leste og uleste dokumenter, gir BetterBoard Styreportalen en hjelpende hånd til blant annet møteforberedelsene. Rød prikk indikerer at dokumentet er ulest, hvorimot grønn prikk indikerer at dokumentet er blitt lest.

På logg inn-forsiden av styreportalen blir man straks introdusert til det visuelle overblikket. Herfra ses blant annet hvilke styrer, toppledergrupper, advisory boards etc. man er en del av. På hvert «kort» blir man opplyst om, hvorvidt det er noen uleste dokumenter eller ikke. Dersom det er opprettet et møte, vil datoen og tidspunktet for møtet også fremgå på «kortet». Indikatoren for uleste/leste dokumenter er tilknyttet den individuelle brukeren. Det betyr at portalen viser hva den enkelte brukeren mangler å lese, og ikke hva de resterende medlemmene mangler å lese.

Visuelt overblikk over styrets uleste dokumenter

Enkelt og intuitivt overblikk over uleste dokumenter

Styreportalen gir også medlemmene muligheten for å se en samlet liste med de dokumentene som de hver især mangler å lese. Fra styrets forside kan man som medlem få et raskt overblikk over hvor mange dokumenter man mangler å lese på den gjeldende portalen.

Klikk og få overblik over mine uleste dokumenter på BetterBoard Styreportalen
Overblik over mine uleste dokumenter på BetterBoard Styreportalen

Den samlede listevisningen er med på å hjelpe det enkelte medlemmet med å finne raskt frem til de dokumentene som enda ikke er blitt lest. Herfra kan man klikke på dokumentnavnet, og bli ført direkte til dokumentets plassering hvorfra det er mulig å lese dokumentet.

Prøv selv portalen, og opplev det visuelle overblikket – ingen binding – eller les mer om noen av de smarte funksjonalitetene

BetterBoard Styreportalen er til det ansvarsbevisste styret som ønsker å samle alle styrets aktiviteter, møter og dokumenter ett sted i en effektiv struktur.

En styreportal er styrets online verktøy til før, under og etter møtene.

BetterBoard Styreportalen inneholder mange smarte funksjonaliteter som er med på å gjøre det enkelt for styret og styremedlemmene. Få et bedre overblikk ved å se vår liste over noen av funksjonalitetene. Har du lyst å høre mer om vår styreportal, og hva vi kan tilby deg og ditt styre? Så bestill vårt gratis materiale, og få utdypende informasjon. Har du ytterligere spørsmål angående BetterBoard Styreportalen og dens funksjonaliteter er du alltid velkommen til å kontakte oss på både telefon og e-post.