(DK) «Åpenhet i styrelokalet» ep 3 – Forberedelse

Se den tredje episoden av BetterBoards «Åpenhet i styrelokalet» og få et godt innblikk i hvordan styret forbereder seg til et styremøte

Da har vi i BetterBoard igjen åpnet dørene til vårt styrearbeid. Denne gangen har vi satt fokus på forberedelserne til et styremøte, hvor du blant annet vil få innsikt i forskjellene i en tilretteleggers forberedelse og utarbeidelse av styremedlemmene.

Les hele innlegget på «Åpenhet i styrelokalet» episode 3 nedenfor:

Hej, og velkommen til episode 3 af «Åbenhed i bestyrelseslokalet» her hos BetterBoard. Det er dejligt at være fysisk tilbage, selvom online møder også fungerer rigtigt godt.

Fysiske møder kræver også, rent lavpraktisk, nogle forberedelser. Dette har vi naturligvis taget en lille video af, som du både kan se øverst på siden, eller læse mere om herunder.

Hvordan forbereder en mødefacilitator sig på et bestyrelsesmøde?

CEO og founder af BetterBoard, Stefan Schelde Hansen, fortæller her om, at forberedelse til bestyrelsesmødet er uden tvivl essentielt for at få et godt og værdiskabende møde. Én af de mere lavpraktiske forbederelser som han har, er bl.a. at sørge for maden til deres bestyrelsesmøder.

En anden vigtig ting at sørge for til bestyrelsesmøderne er, at der skal være kaffe nok. Alle bestyrelsesmedlemmer i BetterBoards bestyrelse er store kaffedrikkere, så det er vigtigt at sørge for nok brygget kaffe til mødet.

Én ting er mad og kaffe men snacks, det skal også være i orden. Til dette møde er der både lidt søde sager og lidt saltet.

Hvad ser bestyrelsesmedlemmerne frem til ved dagens møde?

Lige inden vi tog hul på mødet, spurgte vi et par af vores bestyrelsesmedlemmer om, hvad de glædede sig mest til at diskutere til dagens møde.

Ole Bridal er bestyrelsesmedlem i BetterBoard
"Sidste gang vi mødtes i BetterBoard's bestyrelse foregik det online, hvor vi anvendte BetterBoard portalen til det, hvilket fungerede super godt. Den her gang mødes vi fysisk og jeg selvfølgelig foreberedt mig på dagsordenen og dagens punkter. Ét af punkterne der er rigtig spændende er diskussionen af det fremtidige budget. Men det punkt jeg glæder mig mest til, det er faktisk strategiseminaret, som vi skal tale om idag, hvor vi skal afstemme hvilke punkter, der skal diskuteres på strategiseminaret. BetterBoard, det er en vækstvirksomhed. En stadig relativ ny virksomhed og noget af det som jeg rigtig gerne vil diskutere på et strategiseminar, det er hvordan vi kan sætte yderligere brændstof til den her vækst. Det kommer vi til at diskutere på strategiseminaret. Så det glæder jeg mig meget til på dagens bestyrelsesmøde."
Søren Bridal
Bestyrelsesmedlem
Ole Bridal er bestyrelsesmedlem i BetterBoard
"Så er vi tilbage i bestyrelseslokalet, og det er jeg rigtig glad for. Det har været Corona, og det er stadigvæk Corona-tid, men vi har nu valgt, at mødes fysisk i bestyrelsen. Netop dette bestyrelsesmøde nummer 13, har jeg set frem til. Her skal vi snakke drifts- og likviditetsbudget ind i det nye regnskabsår, som for BetterBoards vedkommende er for 20/21. Forud for dette møde har vi fået tilsendt budgetmaterialet, og det er jeg selvfølgelig gået lidt i dybden med, og der er nogle punkter, hvor vi skal trykke Stefan lidt på maven. Det er nemlig rigtig vigtigt, når man skal drive sin virksomhed, at man er helt tæt på sine egne tal."
Karina Schelde Hansen
Bestyrelsesmedlem

Opfølgning på bestyrelsesmøde nummer 13

I forhold til det kommende strategiseminar, blev det fastlagt hvilke emner der skal diskuteres, som hele bestyrelsen nu ser frem til. Ét af de overordnede punkter er vækst. Vi har rigtig mange knapper at skrue på, så det bliver spændende at se, hvad «output» bliver af strategiseminaret.

Vi glæder os til at lære mere om, hvilke knapper der skal trykkes på for de næste 3-5 år.

Næste episode af «Åbenhed i bestyrelseslokalet» kommer snart

Det var alt, vi havde valgt at bringe i tredje episode af  «Åbenhed i bestyrelseslokalet» her fra BetterBoard. Vores bestyrelse og jeg vender stærkt tilbage med fjerde episode inden længe.

Jeg håber, du har lyst til at se med.

Har du løst til at se alle afsnittene af «Åbenhed i bestyrelseslokalet», så kan du se dem på vores youtube-playliste eller på vores LinkedIn profil.