Image module
0

Global oppgavefunksjonalitet


Enkel oppgavefunksjonalitet på BetterBoards styreplattform sørger for effektiv oppgavefordeling til de respektive brukerne.

Oppgavefunksjonaliteten er et effektivt hjelpeverktøy for det enkelte medlemmet, og ikke minst for møtefasilitator og referent som ofte skal tildele de avtalte oppgavene.

Med et enkelt klikk kan du opprette en oppgave på styreportalen, og tildele den til den/de personene som skal utføre oppgaven. Sett samtidig en deadline for oppgaven, og du har også mulighet for å velge om den skal være privat – slik at bare de involverte kan se oppgaven.

Overblikk fra din påloggings-forside

Har du en eller flere oppgaver, får du raskt overblikk over hvor mange igangværende oppgaver du har via oppgave-ikonet på din påloggings-forside. Den indikerer hvor mange du har, og om en eventuell deadline er overskredet. Du kan enkelt og raskt komme inn på oppgavene dine ved å klikke på ikonet, og du vil komme direkte til din oppgaveliste på den respektive styreportalen.

Oppgavefunksjonalitet på BetterBoard Styreportal

Kommenterer på igangværende oppgaver

Med kommentarfunksjonaliteten er det enkelt løpende å oppdatere status/spørsmål etc. på en gitt oppgave, og du kan alltid velge å informere eventuelle andre deltakere om den nye statusen på oppgaven. Hver statusoppdatering blir logget, slik at man alltid kan se hvem, hva og når det er tilføyet informasjoner/kommentarer til oppgaven.

Automatiske påminnelser

Oppgaver til oppgavefunksjonaliteten på BetterBoard Styreportal

En styreplattform skal gjøre det enkelt for brukerne, og BetterBoards oppgavefunksjonalitet har derfor en automatisk påminnelses-funksjonalitet på alle oppgaver slik at man ikke selv trenger å sette disse selv. Derfor sender systemet en vennlig påminnelse på de tidligere innstilte tidspunktene, slik at medlemmene får best mulig hjelp til å planlegge oppgaveaktivitetene. Når en oppgave er ferdigstilt, kan man med et enkelt klikk endre status til «avsluttet oppgave», og den vil bli arkivert i din liste over avsluttede oppgaver.

Bestill gratis materiale, eller les mer om de andre fordelene ved å benytte en styreportal

Bestill en online demonstrasjon i dag, og opplev hvordan digitaliseringen av ditt styre kan optimere arbeidsflyten, og gi dere mer tid til å treffe de riktige beslutningene i styrelokalet.

BetterBoard Styreportalen inneholder mange smarte funksjonaliteter som er med på å gjøre det enkelt for styret og styremedlemmene. Her kan du få et raskt overblikk over noen av funksjonalitetene. Har du lyst på å høre mer om vår styreportal og hva vi kan tilby deg og ditt styre? – Så bestill gratis materiale her, og få utdypende informasjon. Har du ytterligere spørsmål angående BetterBoard Styreportalen eller dens funksjonaliteter, så kan du også kontakte oss her.