Image module

Last ned møtebok

Last ned møtebokfunksjonaliteten på BetterBoard Styreportalen gir styret mulighet for å laste ned én samlet PDF-fil av hele møtematerialet som selvsagt også inkluderer selve agendaen.

BetterBoards styreprogramvare genererer en enkel og overskuelig møtebok hvor alt møtematerialet uansett filtype* blir samlet i en PDF-fil. Dette er mulig fordi portalen er utstyrt med en sofistikert PDF-generator, og det er dermed mulig med et enkelt klikk å hente hele møtematerialet i en samlet PDF-fil.

Det betyr at BetterBoard Styreportalen tilbyr et verktøy til deg som ønsker å lese alt møtematerialet i ett samlet dokument. Du slipper dermed for å skulle navigere i og åpne flere forskjellige dokumenter i løpet av din lesning. Det er med funksjonaliteten ikke nødvendig å være på nettet.

Last ned og skriv ut møteboken dersom det foretrekkes

BetterBoard har analysert hvordan styremateriale blir håndtert, og analysen viser blant annet at en overveiende del ønsker møtematerialet i en utskrevet versjon. Det stemmer overens med flere undersøkelser som viser at 81 prosent fremdeles foretrekker å lese på papir. Preferansen for papir er ikke bare et spørsmål om generasjoner og vaner, men i like høy grad også om måten vi konsentrerer oss på og husker best.

Er du typen som foretrekker å få skrevet ut hele dokumentet, gjør funksjonaliteten det altså mulig å utskrive hele møtemateriale samlet i et dokument – enkelt og greit.

I tillegg til den offline møteboken er den integrerte digitale agendafunksjonaliteten et sterkt verktøy for strukturert møteflyt.

Dersom du i ditt styrearbeid ønsker å forberede deg digitalt, eller via en utskrevet versjon, gir styreprogramvaren deg mulighet for fritt å velge.

81 prosent fremdeles foretrekker å lese på papir.
– Megafon A/S

Image module

Prøv selv portalen og last ned en møtebok – ingen binding – eller les mer om noen av de andre smarte funksjonalitetene

BetterBoard Styreportalen er til det ansvarsbevisste styret som ønsker å samle alle styrets aktiviteter, møter og dokumenter ett sted i en effektiv struktur.

En styreportal er styrets nettbaserte verktøy til før, under og etter møtene.

BetterBoard Styreportalen inneholder mange smarte funksjonaliteter som er med på å gjøre det lett og enkelt for styret og styremedlemmene. Få et bedre overblikk ved å se vår liste over noen av funksjonalitetene. Har du lyst å høre mer om vår styreportal, og hva vi kan tilby deg og ditt styre? – Så bestill vårt gratis materiale og få utdypende informasjon.

Har du ytterligere spørsmål angående BetterBoard Styreportalen eller dens funksjonaliteter, så kan du alltid kontakte oss på både telefon og e-post.

*Alle gjengse filtyper, heriblant:
– PDF
– Microsoft Office (.doc, .docx, .xlsx, .pptx)
– Outlook
– Google Drev (Sheets, Docs, Slides)
– Bilder (.jpeg, .png)
– og mange andre filtyper