BetterBoard oppruster på det digitale

Image module

BetterBoard oppruster på det digitale!

I takt med at BetterBoard Styreportalen vokser, og den vekstreisen vi er på, så er vi glade for å kunne by Karina Enselmann velkommen som vår Digitale Marketing Manager.

Karina Enselmann har mange års erfaring innen B2B digital markedsføring. Hun kommer til å stå i spissen for BetterBoards digitale tilstedeværelse hvor det gode budskapet om styrets programvare og datarom når ut til målgruppen.

«Jeg visste ikke mye om styreportaler eller datarom før jeg startet hos BetterBoard. Nå etter et par online demonstrasjoner med Stefan Schelde, føler jeg nærmest at jeg er flyvende i styreportalen. I tillegg er jeg virkelig overrasket over hvor kort det er fra henvendelse til onboarding av ny kunde – det har jeg aldri opplevd tidligere.»

– Karina Enselmann, Digital Marketing Manager – BetterBoard.

Stefan Schelde Hansen, founder, BetterBoard

Karina kommer med en kunnskap og et verdisett som passer direkte inn i BetterBoards vekststrategi. I takt med vår vekst, har vi hatt behov for en person med den riktige erfaringen, samt tid til å ta tak i alle de digitale mulighetene som er innen markedsføring med blant annet SEO, Paid Social, Content og Webinar.

–  Stefan Schelde Hansen, gründer BetterBoard.

Som Karina sier:

”Jeg har alltid helt bevisst jobbet innen områder hvor jeg på forhånd ikke har hatt den store faglige erfaringen. Det gir helt objektivt mulighet for å sette seg i kundens sted.

Når man sitter som digital markedsførings-ansvarlig, tilsvarer det at man er «butikksjef». Når min nye «butikk» består av styrets programvare, datarom og begreper som e-signatur, digital møtebok og interaktivt årshjul, så tenner det for min indre nysgjerrighet for å utforske BetterBoards markedsføringsmessige potensial. Det blir min fornemste oppgave å sørge for at jeg undersøker, utfordrer og stiller de spørsmålene som en kunde uten erfaring måtte ha», fortsetter Karina.

«Det gjør at jeg har en fordel i å ramme dem som kanskje ikke på forhånd hadde en fornemmelse av hva styrets programvare kan gjøre for deres styre. Og kanskje aldri har hørt begrepet styreportal tidligere. Eller eksempelvis datarom som benyttes til due diligence-prosesser som jeg har funnet ut er mye mer enn bare kjøp/salg av bedrifter.

Det er utrolig givende for meg, og for den måten jeg jobber på, at kollegene mine brenner for det de gjør. På daglig basis opplever jeg den pasjonen og kunnskapen de hver især har», avslutter Karina.

Vi i BetterBoard er veldig glade for å kunne by Karina velkommen om bord på BetterBoard-teamet. Vi ser frem til et sterkt «digitalt» samarbeid.

Et varmt og offisielt velkommen til Karina.

Med vennlig hilsen,

Stefan Schelde Hansen

Gründer