Hvordan kan vi skape verdi for din bedrift? (DK)

Hvordan kan vi skape verdi for din bedrift? | BetterBoard Styreportalen

Hvordan kan vi skape verdi for din bedrift?

Bestyrelseskvinder region nord havde d. 18/06/19 inviteret BetterBoard Bestyrelsesportalen til at afholde et indlæg omkring værdiskabelse i bestyrelseslokalet. Her var der blandt andet fokus på digitalisering af bestyrelsesarbejdet samt nogle strategiske og praktiske værktøjer til deltagerne.

Spar verdifull tid med e-signatur

Ét af aftenens emner omhandlede e-signatur og hvordan bestyrelsen kan spare tid på hele underskriftsprocessen. Ved at anvende elektronisk signatur fremfor den klassiske ”pen og papir metode» på f.eks. bestyrelsesreferater opnås en markant tidsbesparelse på hele underskriftsprocessen. Tid til mere af det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Et styreportal skaper trygghet

Et andet emne som også blev fremhævet, var kommunikationen i bestyrelsen. Selvom e-mails stadig er en af de mest anvendte kontaktformer den dag i dag, så er sikkerheden ikke altid så god, som mange af os går og regner med. Her er det vigtigt for enhver bestyrelse at have nogle sikre rammer, som gør det muligt både at kommunikere internt med de andre bestyrelsesmedlemmer, men også eksterne personer som er i dialog med bestyrelsen.

Med en BetterBoard Bestyrelsesportal er der lagt speciel fokus på sikkerhed og brugervenlighed. Opbyg en nem og overskuelig struktur på ingen tid og gør det nemmere for bestyrelsesmedlemmerne at forberede sig til møderne.

Struktur skaper verdien

Den korrekte struktur omkring bestyrelsens workflow er også med til at sikre overholdelse af de skærpede GDPR-regler og ikke mindst at kunne efter ”God selskabsledelse”.

Sidder du i en bestyrelse, som godt kunne drage nytte af at blive digitaliseret? Bestil noget af vores gratis materiale, hvor du både kan få en online demo af BetterBoard Bestyrelsesportalen eller prøve portalen i 30 dage helt gratis.

Takk

Alt i alt en spændende og lærerig aften omkring det at skabe mere værdi i bestyrelsesarbejdet både på det strategiske, taktiske og operationelle niveau.

Vi vil fra BetterBoard gerne sige tak for invitationen til Bestyrelseskvinder samt en stor tak til alle deltagerne, som bidrog med mange gode inputs og spørgsmål.

Mvh.

BetterBoard teamet