Inspirationsseminar med PlusPart og BetterBoard no 2 (DK)

Inspirationsseminar med BetterBoard og PlusPart | BetterBoard Styreportalen

Hvordan skaper du et bedre styre?

”Løft bestyrelsesarbejdet til et højere strategisk og taktisk niveau.”

Sådan lød det da PlusPart og BetterBoard endnu engang slog sig sammen for at invitere til inspirationsseminar. BetterBoard og PlusPart gentog succesen fra Ålborg og afholdte endnu engang et inspirationsseminar, men denne gang i Kolding. Der blev lagt op til gode diskussioner og debatter omkring effektivisering af bestyrelsesarbejdet. Her var deltagerne ikke blege for at komme med deres egne spørgsmål og udtalelser, hvilket var med til at skabe en god og lærerig stemning i hele lokalet.

Her kunne deltagerne gå hjem med inspiration til, hvordan de bla:

✔️ Leder bestyrelsesarbejdet til stærkere resultater.
✔️ Giver ledelsen de bedste forudsætninger for at lede virksomheden.
✔️ Får energi ind i bestyrelsesarbejdet.
✔️ Styrker strukturen, sparer tid og optimerer sikkerheden.
✔️ Sikrer tempo i forandringsprocesser samt eksekveringen.

Inspirasjon seminar med BetterBoard og PlusPart | BetterBoard Styreportalen

Vi fra BetterBoard vil gerne sige en stor tak til alle deltagerne for jeres store engagement og lyst til at deltage i diskussionerne. Derudover vil vi gerne takke Torben Simonsen og Tina Fredensborg fra PlusPart for deres altid inspirerende og skarpe indlæg om effektivisering af bestyrelsen og dens medlemmer.

Skape bedre struktur og optimalisere styret med en styreportal

Med en bestyrelsesportal kan I skabe mere struktur og følge med i, hvor forberedte bestyrelsens medlemmer er til møderne. Skab en mere værdifuld bestyrelse som ikke kun bestræber sig på at opnå mål og resultater, men som også skaber mere frihed og motivation blandt medlemmerne.

Kunne du tænke dig at lære mere om BetterBoard Bestyrelsesportalen, så bestil dit gratis materiale lige her – eller bestil en online demo af portalen og få en forsmag på de mange funktioner, som kan være med til at skabe værdi for lige netop dig og din bestyrelse.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.