Den verdifulle styret (DK)

Struktur og effektivitet | BetterBoard Styreportalen

Den verdifulle styret

BetterBoard var i dag d. 23. maj 2019 inviteret til at holde et indlæg omkring at skabe «Den værdifulde bestyrelse» på BusinessHorsens Executive bestyrelsesuddannelsen. Her arbejder deltagerne med at gøre bestyrelsen mere kvalificeret og effektiv ud fra nogle værdiskabende værktøjer, som de lærer om undervejs.

Strukturen skaper verdier

Stefan Schelde Hansen som er CEO og founder af BetterBoard havde fornøjelsen af at dele ud af sine erfaringer og holdninger omkring effektivisering af bestyrelsen. I forlængelse af dette, blev der både snakket om IT-sikkerhed, kommunikationen mellem bestyrelsesmedlemmer og strukturering i bestyrelsen. En bedre struktur skaber ofte mere ro og frihed, som kan resultere i en mere motiveret bestyrelse. På den måde kan engagementet blive forbedret og bestyrelsens medlemmer vil være mere forberedte til de kommende møder.

Strukturen skaper verdier | BetterBoard Styreportal

Hvorfor velge en styreportal?

Med en bestyrelsesportal kan I skabe mere struktur og følge med i, hvor forberedte bestyrelsens medlemmer er til møderne. Skab en mere værdifuld bestyrelse som ikke kun bestræber sig på at opnå mål og resultater, men som også skaber mere frihed og motivation blandt medlemmerne.

Kunne du tænke dig at lære mere om BetterBoard Bestyrelsesportalen, så bestil dit gratis materiale lige her – eller bestil en online demo af portalen og få en forsmag på de mange funktioner, som kan være med til at skabe værdi for lige netop dig og din bestyrelse.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.