Elektronisk signatur (DK)

Elektroniske signaturer gjør det enkelt og trygt å signere dokumenter

Med elektronisk underskrift kan I nu underskrive dokumenter på BetterBoard Bestyrelsesportalen som bestyrelsesreferater, aftaler, kontrakter etc. – nemt og sikkert. Med denne nye funktion kan I spare tid på at printe, e-maile og scanne samtidig med at I reducerer brugen af papir og derved hjælpe miljøet.

Sidder I en udenlandsk bestyrelse eller har I udenlandske bestyrelsesmedlemmer, så kan I stadig anvende den elektroniske underskrift via portalen idet der hverken kræves NemID, BankID eller lignende, for at kunne underskrive et dokument. Når et dokument skal underskrives, vil der blive sendt en bekræftelseskode via mobilen, ligesom når du logger på portalen med 2-faktor login godkendelse. På den måde slipper du for, at skulle bruge unødvendig tid på at logge ind på andre hjemmesider blot for at verificere din underskrift. Vi har med andre ord sørget for, at gøre det så nemt og enkelt for dig som muligt.

Optimalisere styrearbeid med elektronisk signatur

Elektronisk underskrift på BetterBoard Bestyrelsesportalen gør det nemt og sikkert, at underskrive dokumenter til alle anledninger. Når dokumentet er underskrevet, vil det blive stemplet med et certifikat, som viser oplysningerne på det medlem der har underskrevet dokumentet. Efter alle medlemmerne har underskrevet dokumentet, kan det downloades som en PDF fil med alle stemplerne på. Derudover vil der automatisk blive oprettet en ny mappe under dine private dokumenter, hvor du til enhver tid vil kunne se alle dine underskrevne og afviste dokumenter.

Vi har desuden også sørget for, at vores elektroniske underskrift funktion opfylder den europæiske eIDAS forordning for kvalificerede elektroniske signaturgenereringssystemer.

Elektronisk signatur på BetterBoard Styreportalen

Skape mer struktur i styret med en gratis prøve portal

Sidder I og mangler mere struktur over bestyrelsesarbejdet, eller kunne I bare godt tænke jer en digital bestyrelse med mulighed for automatisk mappestruktur, digitale noter, sikker deling af dokumenter og meget mere? – Prøv BetterBoard Bestyrelsesportalen gratis i 30 dage, og oplev alle funktionerne på portalen inklusiv den elektroniske signatur funktion.

Er I allerede brugere på BetterBoard portalen, og ønsker I at høre mere om elektronisk underskrift eller hvordan I kan få det implementeret på jeres portal? Så kontakt os lige her. Vi sidder altid klar til at give en hjælpende hånd.