Inspirasjonsseminar med PlusPart og BetterBoard (DK)

Effektivisering av styret | BetterBoard Styreportalen

Effektivisering av styret

I samarbejde med PlusPart ApS var BetterBoard Bestyrelsesportalen også repræsenteret ved inspirationsseminaret i Ålborg mandag den 18/03/2019, hvor der blev lagt vægt på effektivisering af bestyrelsesarbejdet.

Torben Simonsen og Tina Fredensborg fra PlusPart samt Stefan Hansen fra BetterBoard Bestyrelsesportalen var med til at inspirere de mange deltagere i, hvordan man som bestyrelsesmedlem kan skabe (mere) værdi for virksomheden igennem bestyrelsesarbejdet. Alle 3 har mange års erfaring inden for bestyrelsesarbejde og denne dag, valgte de at dele ud af deres erfaring til de mange deltagere.

Aftenens temaer stod på:

  • Lede bestyrelsesarbejdet til stærkere resultater
  • Få løftet bestyrelsesarbejdet til højere strategisk og taktisk niveau
  • Giv ledelsen de bedste forudsætninger for at lede virksomheden
  • Få energi ind i bestyrelsesarbejdet
  • Styrk strukturen, spar tid og optimer sikkerheden
  • Sikre tempo i forandringsprocesser samt i eksekveringen

 

Vi hos BetterBoard vil gerne sige mange tak til alle som deltog i inspirationsseminaret samt et stort tak til PlusPart. Vi glæder os allerede til næste gang og håber på endnu flere deltagere, så vi sammen kan skabe mere effektivisering i bestyrelsesarbejdet.